Ingediende ideeën

Indiener Idee
Maarten Duits Nieuwe geluidsinstallatie / speakers binnen en buiten / versterker
Martijn Jansen Ieder team voorzien van een krat met 10 bidons. Kratje in Boys-kleuren voorzien van Boys-logo. Er zijn teveel teams die geen waterzak hebben of een waterzak hebben waar 3 bidons in kunnen terwijl dit i.r.t. het aantal spelers te weinig is. Waarom dit doen? ondersteunt het sporten; water is belangrijk en 2) komt de uitstraling ten goede. Begroting: o.b.v. ca 40 teams: 40x60=EUR 2.400,- (exclusief eventuele sponsor).
Gerzon Kerkdijk Vanwege repeterend- en toenemend geklaag over erbarmelijke kwaliteit van de koffie: "een koffiezetapparaat wat kwalitatief verantwoorde koffie zet".
Henk Duits Idee voor besteden geld is misschien alvast geld reserveren voor een aankomend jubileum van de club en t.z.t. met de jubileumcommissie overleggen waar geld aan besteed gaat worden.
Marcel Zonnebelt 2 nieuwe verplaatsbare pupillen doeltjes. Tevens te gebruiken voor de toernooien. Er kan nu op 5 velden gespeeld worden en 6 velden zou beter zijn.
Anita Berenpas draadloze (accu) luidspeaker
Kevin van Kooij De aankleding van de kantine: het is een saaie en standaard kantine. In een voetbal kantine moet het voetbal ademen. Denk bijvoorbeeld aan: voetbalsjaals, vaantjes en foto's. Verder mag het oude, saaie en standaard meubilair wel eens een upgrade krijgen.